Tuesday, June 8, 2010

Ram pipe iswara, wira, saga 12v carburator with 3" Air filter

RM48/RM27
- 100% Brand NEW
- ram pipe iswara, wira, saga 12v carburator model 8941 RM48
- air filter 3'' for ram pipe iswara, wira, saga 12v
carburator model 23294 RM27

22 comments:

  1. is this still available?

    ReplyDelete
  2. bro,, barang termasuk kos delivery ke?

    lg satu...beza 8941 dengan 23294 tu ape ye? panjang/pendek ke?

    ReplyDelete
  3. cod s.alam brpe bg kedua2 item??

    ReplyDelete
  4. bro,

    Tak cod kat shah alam, paling jauh boleh cod kat subang jaya.

    Price is nett for cod, can discount if come to my shop.

    Thanks

    ReplyDelete
  5. ok2..kalo pos blh ke??

    satu lg nak tnye..mcm yg VERSUS tnye tu..ape beza antra 8941 dgn 23294 tu..

    sorila kalo prtnyaan ni mysahkn..(msh bru dlm bidang2 mcm nie)

    ReplyDelete
  6. ohh,
    - ram pipe model 8941
    - air filter model 23294
    model number shj.

    ReplyDelete
  7. salam 1 malaysiA,
    masih ade stok ker??
    klu ade..sye nk 1 , utk psg dlm engine saga 1.5 auto.
    apa2 pun pls sms kt no (0168426365)Ben
    URGENT!!

    ReplyDelete
  8. ada lagi ka? kalau ada saya mau. kos termasuk post kat sarawak berapa?

    ReplyDelete
  9. bos,ada lagi x rampipe skali dgn air filter ni?aku berminat nk satu set,pos ke area kuala terengganu..braper kos semua skali ye?
    bleh email: calintzkyezack@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Bos ini ada stock lagi tak?

    ReplyDelete
  11. bro..iswara lmst blh msuk ke???kalau shipping ke sabah mcmne??

    ReplyDelete
  12. Ada lagi tak,,,pos kat sabah,,,no,hp ada tak

    ReplyDelete
  13. bro, nk tanya kedai dimana ya? camne nk order melalui pos laju?

    ReplyDelete
  14. kalau hantar ke cheras berapa tambah???

    ReplyDelete
  15. you still have this?

    ReplyDelete
  16. Still available?

    ReplyDelete
  17. Salam..bro ada lg tak intake pipe wira 1.5 ..klu ada msg 016~3385774..

    ReplyDelete